Διαμέρισμα δύο δωματίων

ένα πολύ φιλόξενο οικογενειακό δωμάτιο στο Poseidon Hotel + apartments
Πολύ φιλόξενα οικογενειακά δωμάτια
Σημείωση: ευρύχωρη και λειτουργική διάταξη με επίπλωση, μεγάλα παράθυρα και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα

μεγάλο δωμάτιο για οικογένειεςευρύχωρα δωμάτιαδιπλό κρεβάτιμονό κρεβάτιδωρεάν σήμα wifiairconditionflat tvιδιωτικό μεγάλο μπαλκόνιαπεριόριστη θέα προς τη θάλασσαόμορφη θέα προς το βουνόέπιπλα βεράνταςαυτόνομη κουζίναμαγειρικά σκεύηψυγείοφουρνάκι με μάτιέπιπλα κουζίναςντουλάπαέπιπλο αποσκευώνλευκά είδη και πετσέτεςέπιπλο μπάνιουμπάνιο ντουζπιστολάκι μαλλιών

Με την ανοικτή αρχιτεκτονική τους, τη μοναδική θέα της θάλασσας και του πρασίνου να εισβάλλει στο εσωτερικό δημιουργείται ένα μοναδικό σκηνικό χαλάρωσης και ελευθερίας. Τα μεγάλα μπαλκόνια τους με θέα στο πράσινο, στην παραλία Λευκαντί, το νότιο Ευβοϊκό κόλπο, τον ιστορικό χώρο της ξακουστής ξηρόπολης τα καθιστούν ιδανικά για αξέχαστες στιγμές διακοπών.

Όλα τα δωμάτια είναι άνετα, καθαρά, προσεγμένα, με άριστη λειτουργικότητα και διαρρυθμισμένα με μεράκι, προσφέροντας στον επισκέπτη μοναδικές και ξεκούραστες διακοπές με θέα τη θάλασσα ή το πράσινο. Ιδανικές συνθήκες για μια ήρεμη και ευχάριστη παραμονή στον επισκέπτη.

 

Σύμφωνα με τις κριτικές στο booking.com το Poseidon Hotel βρίσκεται σε μία από τις τοποθεσίες με την καλύτερη βαθμολογία στο Λευκαντί! Αρέσει περισσότερο στους επισκέπτες που έρχονται σε αυτή την περιοχή και ιδιαίτερα σε ζευγάρια που το βαθμολόγησαν με 9,6 για ταξίδι δύο ατόμων.

Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στο Λευκαντί.

booking.com - Superb Ratings 02/2020

 

 

Τελευταία άρθρα


Βραβευμένοι με γαλάζια σημαία

ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ: Διεθνές Πρόγραμμα “Γαλάζια Σημαία” : www.blueflag.gr Η παραλία Λευκαντί είναι μία από τις τρεις παραλίες στην Εύβοια που βραβεύεται συνεχώς από το 2013, με γαλάζια σημαία από τον …