Περισσότερο από standard δωμάτιο

στάνταρτ δωμάτιο, υπέροχη θέα
Σημείωση: Το δωμάτιο είναι η καλύτερη αρχή για όμορφες διακοπές.

μεγάλο δωμάτιο για οικογένειεςευρύχωρα δωμάτιαδιπλό κρεβάτιμονό κρεβάτιδωρεάν σήμα wifiairconditionflat tvιδιωτικό μεγάλο μπαλκόνιαπεριόριστη θέα προς τη θάλασσαόμορφη θέα προς το βουνόέπιπλα βεράνταςαυτόνομη κουζίναμαγειρικά σκεύηψυγείοφουρνάκι με μάτιέπιπλα κουζίναςντουλάπαέπιπλο αποσκευώνλευκά είδη και πετσέτεςέπιπλο μπάνιουμπάνιο ντουζπιστολάκι μαλλιών

Τα standard δωμάτια, μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τρία άτομα και διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στο πράσινο ή στην θάλασσα.

Όλα τα δωμάτια είναι άνετα, καθαρά, προσεγμένα, με άριστη λειτουργικότητα και διαρυθμισμένα με μεράκι, προσφέροντας στον επισκέπτη μοναδικές και ξεκούραστες διακοπές με θέα τη θάλασσα και το βουνό. Ιδανικές συνθήκες για μια ήρεμη και ευχάριστη παραμονή στον επισκέπτη.

Χαλαρώστε με το βλέμμα σας στραμμένο στο απέραντο της θάλασσας. Η ατμόσφαιρα, μοναδικά ήρεμη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους θέλουν ν' αφιερώσουν ποιοτικό χρόνο στον εαυτόν τους και στους αγαπημένους τους.

 

booking.com - Superb Ratings 02/2020

 

Τελευταία άρθρα


Βραβευμένοι με γαλάζια σημαία

ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ: Διεθνές Πρόγραμμα “Γαλάζια Σημαία” : www.blueflag.gr Η παραλία Λευκαντί είναι μία από τις τρεις παραλίες στην Εύβοια που βραβεύεται συνεχώς από το 2013, με γαλάζια σημαία από τον …